Om programadgang til webcam og mikrofon

Vis alle | Skjul alle

Ubudne gæster kan forsøge at udspionere dig ved hjælp af dit webcam eller aflytte dig ved at få adgang til din mikrofon. Kaspersky Small Office Security beskytter dit webcam og din mikrofon mod uautoriseret adgang, hvis komponenten Webcam og mikrofonstyring er aktiveret. I komponentindstillinger kan du blokere al programadgang til webcam og mikrofon eller anmode om at blive underrettet, hver gang et program forsøger at få adgang til dit webcam eller din mikrofon.

Hvis komponenten er aktiveret, men adgangen til dit webcam og mikrofon ikke er fuldstændig blokeret, tildeles eller nægtes adgang baseret på den tillidsgruppe, som det relevante program er en del af. Adgang er blokeret for programmer i grupperne med høj begrænsning eller manglende tillid.

I vinduet Indstillinger for forebyggelse af indtrængen kan du tillade adgang til webcam eller mikrofon for programmer, der er omfattet af grupperne med høj begrænsning eller manglende tillid. Hvis et program fra gruppen Lav begrænsning forsøger at få adgang til webcam eller mikrofonen, blokerer Kaspersky Small Office Security adgangen og giver dig besked, hvis du har konfigureret meddelelser i komponentindstillinger.

I meddelelsens rulleliste kan du blokere programadgang til webcam eller mikrofon eller gå til adgangsindstillinger. Denne meddelelse vises ikke, hvis nogle programmer kører i fuldskærmstilstand på din computer.

På rullelisten for meddelelsen kan du også vælge at skjule meddelelser eller begynde at konfigurere indstillingerne for visning af meddelelser.

Sådan administrerer Kaspersky Small Office Security webcam

Sådan administrerer Kaspersky Small Office Security mikrofonen